Vloeren Vriezenveen

Bent u op zoek naar vloeren in de regio Vriezenveen? Bij Loman Parket in Haaksbergen vindt u diverse vloeren voor elk budget. Wij zijn een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in het leggen en leveren van parket, laminaat en PVC vloeren. Daarnaast zijn wij ook specialist in het stofvrij schuren en renoveren van oude parketvloeren.

Voor vloeren in Vriezenveen: Loman Parket

De showroom bevindt zich aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen. Al meer dan 20 jaar vervult Loman Parket de wensen van de klanten in Vriezenveen en omstreken als het gaat om vloeren.

Bij dé parketvloerenspecialist vindt u een collectie parketvloeren in diverse hout soorten, kleuren, stijlen en maten, denk hier bij aan verouderd parket in rustiek donker eiken of een strakke noest vrije vloer met white wash behandeld.

Diverse stijlen

Vrijblijvend advies

 Stofvrij schuren

Laat u terug bellen door Marco Loman!

Wilt u meer informatie van dé parket specialist in Haaksbergen? Benieuwd naar wat hij voor u kan doen? Loman Parket werkt in de regio Vriezenveen! Laat uw gegevens achter en laat u terug bellen door Marco Loman. Liever een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier en wij bespreken uw wens bij u thuis of in de showroom aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Optie

Openingstijden

Dinsdag, Woensdag en Vrijdag 10.00 – 17.00
Donderdag 10.00 – 13:00
Vrijdag koopavond 17.30 – 20.30
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag en Maandag Gesloten
Dagelijks koopavond Op afspraak

Bel mij terug

Vanaf 3 maart mogen wij u weer verwelkomen in onze showroom.
Bel 06 27033024 voor het maken van een afspraak.