Over ons

Welkom op de site van Loman PARKET! Een ambachtelijk vloerenbedrijf met ruim twintig jaar ervaring in het leveren en leggen van parket, pvc en laminaat. Ook renovatie van bestaande vloeren behoort tot ons dienstenpakket. Wij zijn gespecialiseerd in het stofvrij schuren van parketvloeren. In onze showroom hebben we een fantastisch assortiment kwaliteitsvloeren in diverse prijsklassen. Daar is beslist iets bij voor u!

Dagelijks verwerkt vakman Marco Loman het materiaal dat hij levert. De eigenaar van Loman PARKET weet heel goed waar hij over praat. Dan hebben we het over het aanbrengen van de juiste ondervloer. Over de voor- en nadelen van de verschillende producten. Over de veelzijdigheid in legmethodes, patronen, afwerkingen en kleuren. Over vloeren in combinatie met vloerverwarming. Over het onderhoud en natuurlijk de nieuwste trends. Kortom: u kunt rekenen op een professioneel advies over de vloer die het best aansluit bij uw wensen en leefsituatie. De vloer die zorgt voor langdurig woon- of werkgenot.

Samen met u bespreekt Marco Loman het plan van aanpak. U heeft dus het hele traject van doen met één en dezelfde vakman. Prettig idee, toch?

U bent van harte welkom bij Loman Parket!