Vloeren Oldenzaal

Bent u op zoek naar vloeren in de regio Oldenzaal? Bij Loman Parket in Haaksbergen vindt u diverse vloeren voor elk budget. Wij zijn een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in het leggen en leveren van parket, laminaat en PVC vloeren. Daarnaast zijn wij ook specialist in het stofvrij schuren en renoveren van oude parketvloeren.

Voor vloeren in Oldenzaal: Loman Parket

De showroom bevindt zich aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen. Al meer dan 20 jaar vervult Loman Parket de wensen van de klanten in Oldenzaal en omstreken als het gaat om vloeren. Bij dé parketvloerenspecialist vindt u een collectie parketvloeren in diverse hout soorten, kleuren, stijlen en maten, denk hier bij aan verouderd parket in rustiek donker eiken of een strakke noest vrije vloer met white wash behandeld.

  • Diverse houtsoorten kleuren, stijlen en uitstraling
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Betaalbare kwaliteit
  • Specialist in stofvrij schuren

Laat u terug bellen door Marco Loman!

Wilt u meer informatie van dé parket specialist in Haaksbergen? Benieuwd naar wat hij voor u kan doen? Loman Parket werkt in de regio Oldenzaal! Laat u terug bellen door Marco Loman in een persoonlijk gesprek met advies waar u wat mee kan. Neem contact met ons op middels het contactformulier en wij bespreken uw wens bij u thuis of in de showroom aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen.