Parket Vriezenveen

Bent u op zoek naar parket in Vriezenveen? Bij Loman Parket in Haaksbergen vindt u diverse parketvloeren voor elk budget. Wij zijn een veelzijdig bedrijf gespecialiseerd in het leggen en leveren van parket, laminaat en PVC vloeren. Daarnaast zijn wij ook specialist in het stofvrij schuren en renoveren van uw oude parketvloer.

Voor parket in Vriezenveen: Loman Parket

De showroom bevindt zich aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen. Al meer dan 20 jaar vervult Loman Parket de wensen van de klanten in Vriezenveen en omstreken als het gaat om parket. Bij dé parketspecialist vindt u een collectie parketvloeren in diverse hout soorten, kleuren, stijlen en maten, denk hier bij aan verouderd parket in rustiek donker eiken of een strakke noest vrije vloer met white wash behandeld.

  • Diverse houtsoorten kleuren, stijlen en uitstraling
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Betaalbare kwaliteit
  • Specialist in stofvrij schuren

Laat u terug bellen door Marco Loman!

Wilt u meer informatie van dé parket specialist in Haaksbergen? Liever een persoonlijk advies? Laat u terug bellen door Marco Loman. Neem contact met ons op middels het contactformulier en wij bespreken uw wens bij u thuis of in de showroom aan de Textielstraat 15 in Haaksbergen.